Zoek ziekenhuizen
stap 1 van 3

Datum laatste update

X
9-12-2019

Disclaimer

X
Deze patiëntenwijzer is ontwikkeld door Hematon en de Nederlandse Federatie van Kankerpatientenorganisaties (NFK), in samenwerking met onderzoeksbureau Mediquest.

De patiëntenorganisatie Hematon geeft met deze Patiëntenwijzer informatie over de kwaliteit van de bloed- en lymfklierkankerzorg, op punten die Hematon belangrijk vindt. Wij geven daarmee geen totaalbeeld van de kwaliteit van zorg.

• Aan de informatie die in de Patiëntenwijzer wordt verstrekt kunt u geen rechten ontlenen.
• Naar een ziekenhuis gaan dat in de Patiëntenwijzer gemarkeerd wordt met een ‘vinkje’ (v), is geen garantie voor het krijgen van optimale zorg. De medische uitkomsten van de zorg en de door patiënten ervaren kwaliteit van zorg zijn afhankelijk van vele factoren.
• Als een ziekenhuis in de Patiëntenwijzer NIET gemarkeerd wordt met een ‘vinkje’ (v), wil dat niet zeggen dat het ziekenhuis geen goede zorg levert. De zorg die zij leveren is op onderdelen echter anders dan de patiëntenorganisatie graag ziet. Het kan zijn dat de medische uitkomsten van de zorg voor u als individuele patiënt toch goed zijn.
• Het gebruik van de informatie uit de Patiëntenwijzer en eventuele beslissingen die u op basis van die informatie neemt, is uw eigen verantwoordelijkheid.
• Wij raden u aan de informatie die afkomstig is uit de Patiëntenwijzer met uw behandelend arts of huisarts te bespreken.
• Wij garanderen niet dat de Patiëntenwijzer altijd foutloos of ononderbroken zal functioneren.
• De Patiëntenwijzer is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Toch is het mogelijk dat bepaalde gegevens verouderd of niet meer correct zijn. Hematon en Mediquest (inhoudelijk beheerder van de data in de Patiëntenwijzer) aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie die wordt aangeboden op de Patiëntenwijzer.
• Wij adviseren u regelmatig na te gaan of de in de Patiëntenwijzer aangeboden informatie is gewijzigd.

Eventueel geconstateerde onjuistheden kunt u melden bij het secretariaat van Hematon: secretariaat@hematon.nl De website maakt gebruik van cookies om uw ervaring met de website te verbeteren. Lees meer over ons privacy statement op de website: https://home.mediquest.nl/privacy-statement/
Vul uw postcode of plaats in:
   
Maximale afstand van postcode tot ziekenhuis:
X
30 kilometer
30
50 kilometer
50
100 kilometer
100
Alle ziekenhuizen
-1
Zoek op aandoening:
X
Verder